Chat with us, powered by LiveChat

Meistä

Nordic Cases Oy

Kun jokin asia tai esine on suojaamisen arvoinen​

Vahvuutemme perustuu kansainväliseen partneriverkostoomme sekä omaan tuotekehitykseen. Meille laatu tarkoittaa ratkaisukykyä ja parempaa palvelua. Kuljetuslaukku, kuljetuslaatikko ja solumuovi ratkaisumme täyttävät kaikkein vaativimmatkin kriteerit ja palvelumme perustuvat aina asiakkaidemme tarpeisiin. Tämän pohjalta teemme jatkuvasti tuotekehitystä vastaamaan uudenlaisia tarpeita ja vaatimuksia. Eri alojen asiantuntijat ja ammattilaiset voivat työskennellä ammattimaisesti ja turvallisesti tuotteidemme ja ratkaisujemme kanssa.

Kokonaispalveluumme kuuluu kuljetuslaukkujen, sisäosien ja pakkauksien kustomointi, brändäys, 3D suunnittelu, solumuovikoneistus, erikoiskoneistukset ja varaosat. Laajan verkostomme ja tietotaitomme ansiosta, pystymme tarjoamaan kokonaisratkaisun erilaisiin tarpeisiin eri toimialoille parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakkaanamme sinun ei kuitenkaan tarvitse tuntea alan termejä tai työvaiheita, kysy meiltä, me autamme. Kokemuksemme, verkostojen ja kumppanuuksiemme avulla saatavilla on aina alan parhaat tuotteet, materiaalit ja tuotantotavat, joista keskustelemme mielellämme kanssanne.

Tuhansien vaihtoehtojen ja lisävarusteiden joukosta löytyy ratkaisu lähes kaikkiin kuljetustarpeisiin, useimmat heti varastosta. Iskunkestävät kuljetuslaukut ovat täysin vesi -, ilma – sekä pölytiiviitä ja suurimmalla osalla on Military-tason hyväksyntä. Suojalaukku materiaalit ja mekanismit kestävät kovaa rasitusta ja ammattikäyttöä kymmeniä vuosia, jopa yli ihmisen eliniän.

Valmistamme ratkaisuja kaikkiin kuljetuslaukku- laatikko ja räkki tarpeisiin. Käyttötarkoituksesta riippuen valmistusmateriaalina voi olla muovi, alumiini, komposiitti ja CNC-leikattu solumuovisisusta.

Meillä on suuri, yli 15 000 tuorteen varasto, josta löytyy koko Peli, Peli Storm, Peli Air, Extreme ja SKB tuotteet. Suurin osa tuotteista toimitetaan perille 2-3 arkipäivän aikana.

Tuotannossamme hyödynnetään uusimpia koneita ja tekniikoita, jotka antavat meille mahdollisuuden tarjota laajan valikoiman tuotteita ja palveluita sekä standardi että custom tuotteissa.

Tee ostoksia
Ostos vaihtoehdot
Kategoria
  1. Suomen Kuljetuslaukku (Nordic Cases Oy) 0
  2. Palvelut 0
Ylös