Chat with us, powered by LiveChat

Suomen Kuljetuslaukku (Nordic Cases Oy)

Suomen Kuljetuslaukku - Nordic Cases Oy

Kun jokin asia tai esine on suojaamisen arvoinen

Nordic Cases Oy on perustettu Helsingissä vuonna 2011 palvelemaan kotimaisia pieniä ja suuria yrityksiä sekä viranomaisasiakkaita. Tuotteemme täyttävät kaikkein vaativimmatkin kriteerit ja laadun pitää mielestämme vastata asiakkaiden korkeimpaan vaatimustasoon. Edustamamme maailman johtavat tuotteet ovat kestäviä pro-tason kuljetus -, suoja- ja turvallisuusratkaisuja, joilla on erittäin pitkä elinkaari. Tuotevalikoimamme kattaa laajan verkostomme ansiosta kaikki alan johtavat tuotemerkit, mikä tarkoittaa jopa kahden tuhannen standardi tuotteen valikoimaa.

Tuotevalikoimamme kattaa useita satoja laukku- ja laatikkoratkaisuja moniin eri tarpeisiin johtavilta valmistajilta kuten Peli, Storm, SKB, Nanuk ja Zarges. Tuhansien laukkukokojen ja lisävarusteiden joukosta löytyy ratkaisu lähes kaikkiin kuljetustarpeisiin. Sinun ei siis tarvitse vertailla useita tuotevaihtoehtoja itse ja etsiä juuri sinulle sopivaa tuotetta, me teemme sen puolestasi!.

Kokonaispalveluumme tuotteiden lisäksi kuuluu kuljetuslaukkujen, sisäosien ja pakkauksien kustomointi, brändäys, suunnittelu, solumuovikoneistus, erikoiskoneistukset ja varaosat. Laajan tuote- ja palveluvalikoiman ansiosta pystymme tarjoamaan parhaan ratkaisun kilpailukykyiseen hintaan aina asiakkaan tarpeet huomioiden. Vahvuutemme perustuu kansainväliseen partneriverkostoomme sekä omaan tuotekehitykseen. Meille laatu tarkoittaa ratkaisukykyä ja parempaa palvelua. Eri alojen asiantuntijoilla on loputtomasti erilaisia tehtäviä ja toimintoja vastuullaan. Siksi kuljetuslaukun valinnassa ei ole kyse vain oikean kokoisen laukun valinnasta tai tietystä ominaisuudesta, vaan mahdollisuuksista toimia kuten pro-tason ammattilainen. Oli kyse mistä tahansa toimialasta, oikeilla ratkaisuilla helpotat työtäsi ja voit olla entistä tuottavampi..

Tuotekehityksemme perustuu aina asiakkaidemme tarpeisiin, jonka pohjalta teemme jatkuvasti tuotekehitystä vastaamaan uudenlaisia tarpeita ja vaatimuksia. Suurimmalla osalla tuotteitamme on erittäin pitkä elinkaari ja varaosatakuu. Eri alojen asiantuntijat ja ammattilaiset voivat työskennellä ammattimaisesti ja turvallisesti tuotteidemme ja ratkaisujemme kanssa.

Kustomoidut ratkaisut tuovat parhaan ratkaisun silloin, kun vakiovalikoimasta ei löydy sopivaa ratkaisua tai tarvitaan esimerkiksi sisäinserttien kustomointia. Laukku tai laatikko voidaan tarvittaessa rakentaa kokonaan tuotteen ympärille. Kaikki asiakaskohtaiset ratkaisut tehdään aina asiakkaan ehdoilla projektin alusta loppuun asti. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse tuntea alan termejä tai työvaiheita, kysy meiltä, me autamme. Arvostamme myös asiakkaidemme omaa asiantuntijuutta joten voit myös itse osallistua itse suunnitteluun. Pyrimme aina ratkaisuun, jossa asiakas on täysin tyytyväinen lopputuotteeseen. Kokemuksemme, verkostojen ja kumppanuuksiemme avulla saatavilla on aina alan parhaat tuotteet, materiaalit ja tuotantotavat, joista keskustelemme mielellämme. Showroom sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Kalasatamassa.

Ylös