Chat with us, powered by LiveChat
Custom Cases

Kustomoidut kuljetusratkaisut

Valmistus vaatimusten mukaisesti..

Suunnittelu- ja valmistuspalvelun avulla toteutamme korkealuokkaisia ja vahvennettuja kuljetuslaatikoita, joita voidaan käyttää erilaisten esineiden ja laitteiden kuljetukseen ja säilytykseen. Materiaaleina käytetään pääasiassa komposiittia ja alumiinia. Huipputeknologialla ja laadukkailla materiaaleilla sekä asiakaskohtaisella kustomoinnilla varmistamme, että tuote vastaa kaikki sille asetetut vaatimukset. Erikoismateriaalin avulla painoa kuljetuslaatikolle pystytään vähentämään jopa 40 % perinteiseen valmistustapaan verrattuna.

Custom tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan valitun pituuden, leveyden ja korkeuden mukaan. Valittavana on monia vaihtoehtoja hinnan ja laadun suhteen. Kuljetuslaukkujen, laatikoiden, pakkausten ja solumuovien kustomoinnit ja koneistukset onnistuvat niihin tarkoitetuilla työkoneilla. Esimerkiksi millintarkat läpiviennit, leikkaukset, poraukset, loveukset ja jyrsinnät. CAD-suunnittelijamme ovat apunasi projektissa. Kuljetuslaukkujen ja solumuovien testimenetelmistä yleisimpiä ovat pudotus-, isku-, tärinä-, EMC- ja vesitesti.

Kuljetuslaatikot, pakkaukset, esittelylaukut ja solumuovit suunnitellaan ja valmistetaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Keskustelemme mielellämme eri vaihtoehdoista. Ota yhteyttä: info@kuljetuslaukku.fi

3D-CAD-suunnittelu laukut ja insertit

Voimme tarjota erikoisratkaisuja, jotka täyttävät Mil-standardit, ATA-standardit, IP65-standardit tai jonkin muun alan erityisvaatimuksen. Asiantuntemuksemme kautta keskustelemme mielellämme materiaalivalinnoista, toimitusajoista ja hinnoista. Monipuolisella valikoimalla ja lukuisilla vaihtoehdoilla pyrimme vastaamaan eri toimialojen kasvaviin vaatimuksiin turvallisuuden, käytettävyyden, standardien, hintojen ja toimitusaikojen osalta. Voimme vastata täysin koko suunnittelusta aina toimitukseen saakka tai voitte olla itse mukana koko prosessin ajan.

Ylös