Chat with us, powered by LiveChat

Foam Production - Converting Foam

Solumuovikoneistus - Kustomointi

Pystymme valmistamaan solumuovit ohjeidenne ja mittojen mukaan....

Oikealla tuotantotekniikalla, materiaaleillaja asiantuntijamme avustuksellavoimme vastata monenlaisiin tarpeisiin. Lukuisilla vaihtoehdoilla pyrimme vastaamaan eri toimialojen kasvaviin vaatimuksiin turvallisuuden, käytettävyyden, standardien, hintojen ja toimitusaikojen osalta. Toimimme aina teidän ehdoillanne. Voimme vastata täysin koko suunnittelusta aina toimitukseen saakka tai voit olla itse mukana koko prosessin ajan.

Korkean suorituskyvyn omaavat kuljetuslaatikot ja solumuovituotteet tarjoavat täydellisen kustomoidun ja ammattimaisen suojan laitteillesi. Käytämme suunnittelussa ja rakentamisessa parhaita materiaaleja ja huipputekniikka, jotka mahdollistavat räätälöinnin tarpeidesi mukaan. Vaikka tarpeet voivat olla hyvin erilaisia, meiltä löytyy oikea ratkaisu! Mikäli kuljetat ja työskentelet laitteidesi kanssa päivittäin, teleskooppikahva ja pyörät ovat viisas valinta. Mikäli laitteesi ovat suurimmaksi osaksi paikoillaan tai varastoituna, pinottava runkoratkaisu voi taas olla parempi vaihtoehto.

Tarjoamme monia vaihtoehtoja käyttötarpeen, hinnan ja ratkaisun osalta. Voimme valmistaa esimerkiksi ATA-hyväksyttyjä Flightcase kuljetuslaatikoita lentoliikenteeseen ja paljon muita vaatimuksiltaan eritasoisia kuljetuslaatikoita, jotka vastaavat tarpeitasi ja budjettiasi..t..

3D Design of Cases and Foam Inserts..

Kerro meille tarpeenne, vaatimuksenne ja mahdollinen ongelma - Me suunnittelemme teille oikean ratkaisun. Suunnittelijamme ovat kokeneita ratkaisemaan kaikkein monimutkaisempiakin tarpeita, jotta lopputulos on teille paras mahdollinen. Kysy lisää!

Ylös