Chat with us, powered by LiveChat


Peli Kuljetuslaukut
Peli on johtava iskunkestävien kuljetuslaukkujen valmistaja, joka toiminut alan suunnan näyttäjänä viimeiset neljäkymmentä vuotta. Peliin luottavia käyttäjiä löytyy aina kansainvälisistä suuryrityksistä ammattivalokuvaajiin. Laaja ja vertaansa vailla oleva tuotevalikoima on suunniteltu täydelliseksi ratkaisuksi esineiden kuljettamiseen ja suojaamiseen. Peli tuotteet ovat markkinoiden kestävimpiä. Nämä rikkoutumattomat kuljetuslaukut pitävät varmasti sisällön ehjänä esim. ensihoidon, armeijan ja monien muiden vaativien työtehtävien hoidossa ympäri maailmaa. Sen lisäksi että ne ovat markkinoiden parhaimpia iskunkestäviä kuljetuslaukkuja ne ovat myös täysin vesi, - ja pölytiiviitä ja jotka suojaavat sisällön kaikissa tilanteissä ja olosuhteissa.
Plei kuljetuslaukkuja on tilattavissa viidellä eri sisusta vaihtoehdolla; Tyhjä (ilman pehmustetta), Pick N' Pluck™ palapehmusteella, Multilayered Foam (MLF) kerrospehmusteella, TrekPak™ ja pehmustetuilla tilanjakajilla. Näiden vaihtoehtojen lisäksi solumuovipehmuste voidaan suunnitella ja leikata mittojen mukaan. Kustomoitu solumuovipehmuste takaa täyden suojan kuljetettavalle ja säilytettävelle esineelle.

Meiltä löytyy heti varastosta kaikki Peli, Peli Air ja Peli Storm sekä niiden lisätarvikkeet, yli 15000 tuotetta saatavana nopealla toimitusajalla. 
Peli Kuljetuslaukkuja Esittelyssä​
Ylös