Chat with us, powered by LiveChat

Peli 1520T Työkalulaukku

533,20 € 430,00 €
Varastossa
SKU
S1-0000-0017
dimension449 x 318 x 171 mm

Peli 1520T Työkalulaukku

Peli Työkalulaukku-mallisto on suunniteltu ja valmistettu erityisesti teknikoita ja muita kentällä työskenteleviä, korkeaa suoritustasoa vaativia, ammattilaisia varten.

Peli Työkalulaukku-sarja on markkinoiden johtavan suojalaukkuvalmistajan pro-tason iskunkestävä kuljetuslaukkusarja. Laukut ovat valmiiksi räätälöity erilaisilla sisäosilla työkalujen turvallista kuljettamista varten. Kuljetuslaukut on suunniteltu ja valmistettu vastaamaan korkean tason vaatimuksia ja ne ovat heti valmiita toimintaan. Peli Työkalulaukkujen valikoima sisältää 7 eri kokoista ja erilaisilla sisäosilla varustettua vaihtoehtoa.

Miksi valita Peli Työkalulaukku?

Äärimmäisen hyvä käytettävyys: Peli Työkalulaukut ovat varustettu välikansilla, jotka sisältävät paikat työkaluille, jotta ne pysyvät paikallaan, ne säilyvät ja ne ovat helposti käytettävissä. Automaattinen paineentasausventtiili, pyörät, kumipäällystetyt kahvat ja teleskooppivetovarsi tekevät laukuista erittäin helppoja ja ammattimaisia käsitellä. Peli Työkalulaukkuja on vaivatonta kuljettaa mukana ja ne kestävät jopa 40 kilon painon työkaluja tai muita tarvikkeita.

Parasta laatua sitä tarvitseville ammattilaisille: Jos liikut työssäsi paljon, on tärkeää pystyä suojaamaan työkalut ja laitteet haastavimmissakin olosuhteista. Peli Työkalulaukku on täysin vedenpitävä (IP67), iskunkestävä ja pölytiivis (Mil-testattu). Näiden erittäin kestävien työkalulaukkujen elinkaari on pitkä.

Asiakaskohtaiset ratkaisut: Työkalulaukut on saatavilla heti varastosta. Niiden vakioväri on musta, mutta tarvittaessa ne voidaan valmistaa myös eri värisinä. Suuremmissa erissä sisäosien asiakaskohtaiset kustomoinnit ovat myös mahdollisia.

Kun olet kerran valinnut kustomoidun Peli Työkalulaukun, et halua enää ikinä vaihtaa sitä muuhun. Peli ja Peli Air kuljetuslaukuilla on erittäin pitkä elinkaari ja ne voivat kestää päivittäisessä ammattikäytössä, jopa yli ihmisen eliniän. Tarvittavat varaosat on saatavilla sekä laukkuun, että laukun sisäosiin. Peli työkalulaukkujen kanssa työskentely on helppoa, turvallista ja ammattimaista, kuten pro-tason työssä vaaditaan.

Lisäosien ominaisuudet:

 • 1 kpl yksipuolinen työkalulevyä, jossa 25 paikkaa
 • 1 kpl kaksipuoleinen työkalulevyä, jossa on yhteensä 2 x15 paikkaa
 • Säädettävät jakajat laukun pohjaosassa (Kaikki osat voidaan irrottaa)
 • Laukun ominaisuudet:

  • Vesi - ja pölytiivis (IP67)
  • Korroosion ja kemikaalienkestävä
  • Erittäin vahva, iskunkestävä erikoismuoviseos
  • Vahvistettu seinärakenne
  • Ruostumattomasta teräksestä valmistetut metalliosat
  • Automaattinen paineentasausventtiili
  • Alas painettavat kumipäällysteiset kahvat
  • Silikoni o- rengas
  • Varaosatakuu laukulle
  • Mil-testattu
Lisätietoja
Sisäiset mitat 449 x 318 x 171 mm
Ulkoiset mitat​ 499 x 393 x 191 mm
Koko Medium
Kannen korkeus​ 45 mm
Pohjan korkeus 125 mm
PYÖRÄT No
Valmistaja Peli Cases
HS-Codes 42021250
Materiaali High Impact Copolymer Polypropylene
IP-Luokitus IP67
Käyttökohteet​ Elektroniikka, vapaa-aika, myynti, varastointi, mittalaitteet, teollisuus, Offshore, Broadcast, IT-Equipment, Medical, Military, Camera
Paino 4.500000
Tuotemerkki​ PELI™ TOOL
Väri Musta
Volumen (L) 24L
Takuu Unconditional Lifetime Guarantee
Kirjoita oma arvostelusi
Kirjoita arvosteluPeli 1520T Työkalulaukku
Varastotuote​
Ilmainen toimitus​ Yli 100 euroa
Peli 1520 Edellinen Peli 1520
Ylös