Chat with us, powered by LiveChat

NANUK 923 Läppärilaukku

Tarjoushinta 384,40 € 310,00 € Regular Price 465,00 €
Delivery 3-4 days
SKU
923-LAPTOP
dimension422 x 287 x 137 mm
Nulstil konfiguration

NANUK 923 Kannettavan Tietokoneen Suojalaukku

Markkinoiden paras ja laadukkain suojalaukku kannettavalle tietokoneelle. NANUK kuljetuslaukku kestää varmasti kaikki haasteet mitä eteen tulee. NANUK Suojalaukku on täydellinen ratkaisu herkkien elektroniikkalaitteiden, kuvauslaitteiden ja työvälineiden kuljettamiseen.

Täysin vesitiivis NANUK kuljetuslaukku on luotettava ratkaisu säässä kuin säässä. Sopii hyvin myös merikäyttöön esim. pelastusvälineiden säilytykseen. Suuremmissa NANUK laukuissa on suuret ja laadukkaat renkaat, jotka sopivat hyvin epätasoiseenkin maastoon. NANUK on suunniteltu suojaamaan sisältöä kaikista haastavimmissakin ympäristöissä, Saharan paahtavalla aavikolla tai pohjoisen arktisessa kylmyydessä. NANUK kuljetuslaukut on kuuluisia hienoista yksityiskohdista ja tuotteiden loistavasta muotoiluista, joka tekee kuljetuslaukuista markkinoiden parhaimpia.

Kanadassa valmistettujen NANUK tuotteiden nimi pohjautuu sanaan Na – Nook (suom. jääkarhu). Suuri valkoinen saalistaja, joka on kehittynyt selviytymään armottomassa ympäristössä. Äärilämpötilojen ja jään peittämän maan asettamista haasteista huolimatta. Tämä yksi maapallon kestävimmistä saalistajista, on vahva ja peloton. Se kuvaa hyvin NANUK kuljetuslaukkuja, jotka on suunniteltu selviämään kaikissa tilanteissa.

Lisätietoja
Paino 4.490000
Tuotemerkki​ NANUK
Pohjan korkeus 91 mm
Valmistaja NANUK
Sisäiset mitat 422 x 287 x 137 mm
Stock StatusLagerstatus Delivery 3-4 days
Kirjoita oma arvostelusi
Kirjoita arvosteluNANUK 923 Läppärilaukku
Varastotuote​
Ilmainen toimitus​ Yli 100 euroa
Ylös