UUSISäästä 17%

NANUK 923 Läppärilaukku

Tarjoushinta 384,40 € 310,00 € Regular Price 465,00 €
Delivery 3-4 days
SKU
923-LAPTOP
dimension422 x 287 x 137 mm
Palauta asetukset

NANUK 923 Kannettavan Tietokoneen Suojalaukku

Markkinoiden paras ja laadukkain suojalaukku kannettavalle tietokoneelle. NANUK kuljetuslaukku kestää varmasti kaikki haasteet mitä eteen tulee. NANUK Suojalaukku on täydellinen ratkaisu herkkien elektroniikkalaitteiden, kuvauslaitteiden ja työvälineiden kuljettamiseen.

Täysin vesitiivis NANUK kuljetuslaukku on luotettava ratkaisu säässä kuin säässä. Sopii hyvin myös merikäyttöön esim. pelastusvälineiden säilytykseen. Suuremmissa NANUK laukuissa on suuret ja laadukkaat renkaat, jotka sopivat hyvin epätasoiseenkin maastoon. NANUK on suunniteltu suojaamaan sisältöä kaikista haastavimmissakin ympäristöissä, Saharan paahtavalla aavikolla tai pohjoisen arktisessa kylmyydessä. NANUK kuljetuslaukut on kuuluisia hienoista yksityiskohdista ja tuotteiden loistavasta muotoiluista, joka tekee kuljetuslaukuista markkinoiden parhaimpia.

Kanadassa valmistettujen NANUK tuotteiden nimi pohjautuu sanaan Na – Nook (suom. jääkarhu). Suuri valkoinen saalistaja, joka on kehittynyt selviytymään armottomassa ympäristössä. Äärilämpötilojen ja jään peittämän maan asettamista haasteista huolimatta. Tämä yksi maapallon kestävimmistä saalistajista, on vahva ja peloton. Se kuvaa hyvin NANUK kuljetuslaukkuja, jotka on suunniteltu selviämään kaikissa tilanteissa.

Lisätietoja
Paino4.490000
Tuotemerkki​NANUK
Pohjan korkeus91 mm
ValmistajaNANUK
Sisäiset mitat422 x 287 x 137 mm
Stock StatusLagerstatusDelivery 3-4 days
Varastotuote​
Ilmainen toimitus​ Yli 100 euroa
Ylös