Chat with us, powered by LiveChat


Kustomoidut räkki- ja laitelaatikot teollisuus sekä viranomaiskäyttöön

Äärimmäisen kestävät standardi ja yksilölliset 19” räkkilaatikot ja laitekotelot ammattikäyttöön ...

Tarjoamme suunnittelu- ja valmistuspalvelun erittäin monipuolisille ja kestäville kuljetuslaukuille & kuljetuslaatikoille, joita käytetään monenlaisten laitteiden kuljetukseen, käyttöön ja varastointiin.

Mil-räkkilaukut ovat nimensä mukaisesti military-hyväksyttyjä, leveydeltään 19” räkkikoon kuljetuslaatikoita. Viranomaiskäytön lisäksi niitä käytetään myös paljon eri kaupallisilla toimialoilla.

IP-54 hyväksytty iskuvaimennettu räkkilaatikko yhdistää asiakkaan omien mittojen mukaan valmistetun laatikon vaatimukset, sekä standardi malliston kestävyyden.

Kustomoiduissa räkkilaatikoissa on sisällä kiinteä kiskojärjestelmä tai vaihtoehtoisesti 8 kpl iskunvaimentimia ja räkkikehikko (Shock Rack). Molempien vaihtoehtojen valmistusmateriaali on alumiini, PP-vinyyli tai komposiitti. Erityisesti komposiittimateriaalin avulla on mahdollista pienentää kokonaispainoa, jopa 50% verrattuna perinteiseen koivuvaneriin.

Uuden tyyppinen rakenne tekee laatikoista erittäin kestäviä. IP-Sarja räkkilaatikot ovat IP-hyväksyttyjä, pöly -, vesitiiviitä ja saatavilla paineentasausventtiilillä varustettuna. Kustomoituihin laatikoihin on saatavissa laaja valikoima erikoisvarusteita kuten tuuletusratkaisuja, tilanjakajia, kahvoja ja tukilevyjä. Räkkilaatikot viimeistellään suojaavalla ja vahvistetulla alumiinisella reunalistalla. Kustomoitavat räkkilaatikot ovat yleensä 19” leveitä, mutta korkeus vaihtelee tarpeen mukaan väliltä 2U – 40U (1U = Unit 43,7mm).
Kustomoitava IP-Räkkilaatikot​

​ Military - & Teollisuuslaitteille
equipment

IP-Rack Case tuotesarja tarjoaa keskiraskaan ja raskaan ratkaisuvaihtoehdon arvokkaiden ja/tai herkkien laitteiden varastointiin, suojaamiseen ja kuljettamiseen. Laitelaatikot sopivat liikuteltaviin ja kiinteisiin 19” asennuksia varten. IP-kuljetuslaatikot yhdistävät mittojen mukaan valmistetun käytännöllisyyden ja tehdasvalmisteisen kuljetuslaatikon kestävyyden ja IP-luokituksen.​

Kustomoitava IP-Räkkilaatikot​

Military - & Teollisuuslaitteille
equipment

Laitelaatikot täyttävät vaativammatkin standardit ja luokitukset kuten MIL-STD810, MIL-PRF-28800F, MIL-C-4150J, STANAG 4280 ja Def Stan 81-41. Ota yhteyttä lisätietoja varten.​

 
New IP-Rack Cases
UUTUUS IP-Räkkilaatikot​
Uusin tuotesarja IP-54 hyväksytyt räkkilaatikot. Suunnittelemme ja valmistamme räkkilaatikoita vaatimusten mukaan.
Cube Rack
Military Räkkilaatikot​
Military Räkkilaatikot Puolustusvoimien ja muiden viranomaisten käyttöön.
Shock Mount System
Iskunvaimmennusjärjestelmä
Laitelaatikoihin valittavana erilaisia ja eritasoisia iskunvaimmennustasoja.
 
Cube Rack
Flightcase Räkkilaatikot​
Mahdollisuus kasata laatikoita pinoihin.
Military Räkkilaatikot​
Military räkkilaatikot puolustusvoimille ja muille viranomaisille.
Cube Rack in vehicle
Räkkilaatikot​
19” ajoneuvoräkkijärjestelmät
Ylös