599,00 € - 4 072,00 €
Alkaen Asti
4 072,00 €
599,00 €

14 products

14 products

Military ja viranomaistuotteet

Military Kuljetuslaukut

Kestävät kuljetuslaukut vaativaan ammattikäyttöön..

Tuotevalikoimamme koostuu erilaisista kustomoiduista & vakiokokoisista iskunkestävistä kuljetuslaukuista ja solumuoviratkaisuista, sekä niihin liittyvistä palveluista. Käyttökohteet ja tuoteratkaisut vaihtelevat eri toimialojen niille asettamien vaatimusten mukaan.

Esimerkkejä kuljetuslaukuissa säilytettävistä ja kuljetettavista laitteista tai muista esineistä voivat olla medical -, military -, mittalaitteet, elektroniikka, kamerat, kommunikaatio tai jotain aivan muuta. Suunnitteluprosessin avulla, pystymme tarjoamaan ratkaisuja, joissa kaikki asetetut vaatimukset täyttyvät. Myyntiosastomme neuvoo tarpeisiinne sopivista ratkaisuista ja vaihtoehdoista. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Eri solumuovimateriaaleja käytetään laajasti suojaamiseen, pehmusteena ja/tai eristeenä. Laaja tuotevalikoimamme sisältää eri tasoisia solumuovimateriaaleja.

Military-solumuovilla tarkoitetaan military-standardien mukaan valmistettua solumuovia esim. DStan 81-116/3 GP & QX, DStan 81-119/3, joka vaaditaan usein pakkaus-, ase- ja räjähdekäyttöön. Laadukas solumuovi on tehty kestämään kovaa käyttöä, sekä vaativia käyttöympäristöjä, antaen samalla laitteille niiden tarvitseman suojan.

TURVALLINEN KULJETTAMINEN

viranomaistarvikkeille

Tiedustelutekniikka, dronet, tutkalaitteet, viestilaitteet, asejärjestelmät tai räjähteet: Viranomaistavaroiden turvallisen kuljetukseen maalla, merellä tai ilmassa, vaatimukset ovat monia. Tarpeesta riippuen kuljetuslaatikkomme täyttävät korkeimmatkin military-standardit, esim. MIL-STD810, MIL-PRF-28800F, MIL-C-4150J, STANAG 4280, DEF STAN 81-41, ATA ja IP.

LISÄTIETOJA

Kokemus, Taidot Ja teknologia takaavat Laadukkaan Lopputuloksen

Standardi vakiotuote vai kustomoitu ratkaisu?
Tarjoamme laajan valikoiman vakiokokoisia ja / tai mittatilaustyönä valmistettuja kuljetuslaatikoita viranomaiskäyttöön. Vakiotuotteista suosittelemme Peli-kuljetuslaukkuja, Peli Storm ja Peli Air sekä Peli Hardigg Mobile Military -tuotteita. Peli tarjoaa suurimman valikoiman suojalaukkuja, jotka sopivat täydellisesti aseisiin, lääkintälaitteisiin, 19” palvelimille tai mille tahansa muulle suojattavalle ja/tai liikuteltavalle järjestelmälle. Kaikille Peli-laukuille voidaan valmistaa yksilöllinen sisusta, jotta sisältö ja laitteet saavat parhaan mahdollisen suojan.
Jos laitteet tai projektit vaativat erityistä ja kustomoitua suojaa, suunnittelutiimin ja yhteistyökumppaneiden avulla pystymme valmistamaan täydellisen kuljetus- ja pakkausratkaisun. Voimme suunnitella kokonaisen kustomoidun ratkaisun, Military-tason kuljetuslaukun. UUSI IP-sarja yhdistää kustomoidun kuljetuslaukun mukavuuden sekä normaalia korkeamman kestävyystason. IP-kuljetuslaatikoiden ainutlaatuinen muotoilu takaa arvokkaiden ja herkkien laitteiden maksimaalisen suojan varastoinnin ja kuljetuksen aikana. IP-sarja on sekä kestävä, että täysin muokattavissa vaatimusten mukaan.

KULJETUSLAUKKUJEN SISUSTOJEN 3D SUUNNITTELU Haluatko meidän toteuttavan seuraavan projektisi?
Ylös