Chat with us, powered by LiveChat

Solumuovilevyt

Plastazote LD 29 - XLPE Umpisolumuvoi

PLASTAZOTE® umpisolumuovi on markkinoiden tunnetuin ja suosituin solumuovituotemerkki. Aito Plastazote solumuovi on erittäin kestävä, cross-linked umpisolupolyeteeni (XLPE). Zotefoamsin kolmivaiheisessa valmistusprosessissa ei käytetä kemikaaleja.

Multilayer Monikerrospehmuste

Expanded laminated polyetheline tarkoittaa monikerroksista ”Cut & Peel” umpisolumuovituotetta, joka on valmiiksi kerroksiin leikattu ja liimattu/laminoituna. Monikerrospehmuste on mahdollista muotoilla eri syvyyksiin helposti ja nopeasti. Multilayer foam on erinomainen ja kestävä ratkaisu mihin tahansa tarpeeseen; järjestämiseen, suojaukseen, tuote-esittelyihin ja moneen muuhun

Kennopehmuste

Ainutlaatuisen muodon ansiosta kennopehmuste pystyy absorboimaan tärinää ja sen vaikutuksia. Samalla se tarjoaa hyvän ja kevyen tuki- ja suojakerroksen. Sitä voidaan käyttää arkkeina kohteiden ympärillä tai osana kustomoituna pakkausta. Kennospehmustetta käytetään myös akustiikka tarkoituksiin.

PU avoinsolumuovi

Polyuretaani (PU) avoinsolumuovi ns. vaahtomuovi on edullinen, pehmeä, helposti muotoiltava ja muokattavapakkausmateriaali. Polyuretaanin pinta on pehmeä ja se suojaa hyvin naarmuuntumiselta ja vaurioilta. Vaikka Polyuretaania on joustava ja pehmeämpi solumuovipehmuste, sitä on saatavana eri tiheyksinä ja myös jämäkämpänä turvallisuuden lisäämiseksi.

Foam Tools

Specialised Foam Knives, Long Nosed Pattern Marker etc for precisely cutting all kind of Foam.

Featured Foam Sheets
Ylös