Chat with us, powered by LiveChat

Blogi

IP –Cases  vetolaukut

IP –Cases  vetolaukut

Uusi IP-luokiteltu ja kustomoitu kuljetuslaukku takaa kallisarvoisten ja herkkien laitteiden maksimaalisen suojan varastoinnin ja kuljetuksen aikana. Parasta mitä löytyy!

Mittatilaustyönä valmistettu IP-case vetolaukku. IP-sarja kuljetuslaukut yhdistää yksilöllisen valmistuksen joustavuuden ja tehdasvalmisteisen kuljetuslaukun kestävyyden. IP-case kuljetuslaukkujen ainutlaatuinen muotoilu takaa korkealaatuisten ja herkkien laitteiden maksimaalisen suojan varastoinnin ja kuljetuksen aikana. IP-sarja on sekä kestävä ja täysin muokattavissa tarpeittesi mukaan.​

Yksilölliset koot, erilaiset sisäosaratkaisut solumuovista aina moniin eri lisävarusteisiin, eri väriset paneelit ja logopainot tarpeen mukaan valittavissa. 

Vuosien kokemus laajamittaisesta tuotannosta jonka tuloksena valmistettu IP –case, kuljetuslaukkujen lippulaivatuote, joka tarjoaa enemmän monipuolisuutta ja räätälöintiä kuin muut markkinoilla olevat kuljetuslaukut. Erinomainen suoja ja vertaansa vailla

Lue lisää
Työkalulaukut

Työkalulaukut

Iskunkestävät työkalulaukut

Tuotevalikoimamme sisältää monia ammattimaisia ja erittäin kestäviä työkalulaukkuja, niille jotka haluavat jopa eliniän kestävän ratkaisun. Työkalulaukkumme on suunniteltu kestämään raskasta kuljetusta ja päivittäistä kovaa käyttöä. Tuotevalikoima sisältää useita vakiokokoja keskikokoisista työkalulaukuista - suuriin työkalulaukkuihin, joihin mahtuu kaikki työkalut yhteen salkkuun. Iskunkestävät työkalulaukut saatavana sekä pyörillä että ilman.

Tutustu työkalulaukku vaihtoehtoihin linkistä

Peli-työkalulaukut

Pelicase työkalulaukut ovat suunniteltu liikkuvaan ja vaativaan työhön. Ne on tehty ammattimaisia varten ja niillä on ylivoimainen kestävyys - ja suojausominaisuus Peli työkalusalkuilla on elinikäinen varaosatakuu. Peli työkalulaukut suojaavat kallisarvoiset työkalut, pitävät ne järjestyksessä, helpottavat työntekoa

Lue lisää
Brändää tuotteet

Brändää tuotteet

With a Branded Flight-cases and Ip-cases with custom foam design, you give your customers the best visual experience with an exclusive unpacking experience. When each thing has its own place and there is only one way to pack your products. This makes it easy for your customer to unpack and repack again. However is good to know if you want to send precious devices to the end-user is great to have long-term packaging for your products, and you make sure everything comes back in the same condition as you sent it.

Lue lisää
IP Cases - Trolley Version

IP Cases - Trolley Version

Our new line of IP-Rated custom build cases ensures maximum protection of high value instrumentation and sensitive equipment during storage and transportation. You do not get anything better!

Custom Made IP-Case Trolley Version. The IP-Series combines the convenience of a fabricated case with the durability of a moulded transit case. The IP-Cases unique design ensures maximum protection of high value instrumentation and sensitive equipment during storage and transportation. The IP-Series is both tough and fully customisable to meet your needs.

Custom sizes, varying interior designs ranging from foam inserts to custom fittings, custom colored panels and branding configurations can be chosen

With years of experience working large scale production the IP Case is Flightcases flagship in protective case solution offering more diversity and customisation than other case types on the market while exceeding them with superior protection and build quality.

 

Lue lisää

Brändätyt Kuljetuslaukut

 Brändätyt laukut ja salkut

Eri teknologioiden avulla voimme soveltaa brändäys- tai markkinointiviestejä kuljetuslaukun sisään ja / tai ulkopuolelle.

Jopa niin yksinkertainen kuin tavaramerkki voi viestiä tarjoamasi tuotteen tai palvelun persoonallisuutta ja lisätä mahdollisuuksiasi voittaa kilpailijat. Brändätyllä kuljetuslaukulla, joissa on mittatilaustyönä valmistettu solumuovipehmuste, annat asiakkaillesi parhaan visuaalisen kokemuksen. Yksilöllisessä solumuovisisuksessa, jokaisella tuotteella on oma paikkansa. Tämän ansiosta ne on helppo purkaa ja pakata uudelleen. Ja varmistat, että kaikki tulee takaisin samassa kunnossa kuin lähtiessä ...
Lue lisää
Peli Suojalaukut

Peli Suojalaukut

Suojaa laitteet PELI CASE suojaa sinulle tärkeitä; arjen kolhuissa, ankarimmissakin olosuhteissa ja poikkeuksellisissa tilanteissa.

Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Saksassa valmistetut Peli-tuotteet ovat osoittautuneet suorituskykynsä ja kestävyytensä ankarimmissakin ympäristöissä: teollisuudessa, tieteessä, paloturvallisuudessa, lainvalvonnassa, armeija-, valokuvaus-, lähetys- ja harrastuskäytössä.

Legendaarinen suojalaukkuja jo yli 40 vuoden ajan. Rikkoutumaton, luotettava ja tinkimätön. Peli-tuotteet on rakennettu korkeimpien ja vaativimpien Military-standardien mukaan.

Tuotevalikoima ja teknologia kehittyy jatkuvasti ja se ylittää korkeimmatkin odotukset.

Lue lisää
Posts loader
Ylös