Chat with us, powered by LiveChat

Kustomoidut Solumuovi-Insertit Suunniteltuja valmistettu vaatimusten mukaan Jyrsintä, vesileikkaus, stanssaus 3D-Suunnittelupalvelu Kaikki muodot, kaikki mitat! Voimmeko auttaa? CNC-Solumuovituotanto Ei minimi tilausmäärää High quality Inhouse production


Kustomoidu solumuovi-insertit

Voimme valmistaa solumuovi-inserttejä eri väreissä, kokoisina ja muilla erityisominaiuuksilla...

Kuljetuslaukuissa, myyntipakkauksissa ja pakkauslaatikoissa käytettävä suojaava solumuovi sopii erityisen hyvin herkille tai arvokkaille tuotteille. Suojaava materiaali tuotteen ympärille voidaan suunnitella ja valmistaa yksilöllisesti useista eri materiaalivaihtoehdoista, riippuen käyttötarkoituksesta ja vaatimustasosta. Solumuovipehmuste voi olla myös osittainen, jolloin säästyy materiaalia ja paino on kevyempi. Valmistusmenetelmiä voi olla, jyrsintä, veitsi-, vesi-, isku-, lanka tai laserleikkaus.

Kokonaispalveluumme tuotteiden lisäksi kuuluu kuljetuslaukkujen, sisäosien ja pakkauksien kustomointi, brändäys, suunnittelu, solumuovikoneistus, erikoiskoneistukset ja varaosat. Laajan tuote- ja palveluvalikoiman ansiosta pystymme tarjoamaan parhaan ratkaisun kilpailukykyiseen hintaan aina asiakkaan tarpeet huomioiden. Vahvuutemme perustuu kansainväliseen partneriverkostoomme sekä omaan tuotekehitykseen. Meille laatu tarkoittaa ratkaisukykyä ja parempaa palvelua.

Kokemuksemme, verkostojen ja kumppanuuksiemme avulla saatavilla on aina alan parhaat tuotteet, materiaalit ja tuotantotavat, joista keskustelemme mielellämme. Showroom sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Kalasatamassa..

SOLUMUOVIPEHMUSTEET

PLASTAZOTE
Cross-linked

Kaikki solumuovi-insertit suunitellaan yksilöllisesti 3D ohjelman avulla. Solumuovivaihtoehtoja löytyy useita esim, cross-linked, umpisolu joka sopii erityisen hyvin suojaavaksi sisustaksi kuljetuslaukkuun.

Kokemus, Taidot Ja teknologia takaavat Laadukkaan Lopputuloksen
 

Kustomoitu Solumuovi-Insertti​

Kustomoidut ratkaisut tuovat parhaan ratkaisun silloin, kun vakiovalikoimasta ei löydy sopivaa ratkaisua tai tarvitaan esimerkiksi sisäinserttien kustomointia. Laukku tai laatikko voidaan tarvittaessa rakentaa kokonaan tuotteen ympärille. Kaikki asiakaskohtaiset ratkaisut tehdään aina asiakkaan ehdoilla projektin alusta loppuun asti. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse tuntea alan termejä tai työvaiheita, kysy meiltä, me autamme. Arvostamme myös asiakkaidemme omaa asiantuntijuutta joten voit myös itse osallistua itse suunnitteluun. Pyrimme aina ratkaisuun, jossa asiakas on täysin tyytyväinen lopputuotteeseen.

Plastzote Foam Insert
 
 
 

Slide CUSTOM FOAM SOLUTION 3D DESIGN SERVICES IN HOUSE PRODUCTION
Ylös