Kuljetuslaukkuratkaisut

Overview Case Solutions

Työkalulaukut​

Työkalulaukkusarjamme on suunniteltu ja valmistettu erityisesti teknikoita, asentajia ja muita kentällä työskenteleviä, korkeaa suoritustasoa vaativia ammattilaisia varten. ​ Työkalulaukuillamme on äärimmäisen hyvä käytettävyys ja ne ovat parasta laatua sitä tarvitseville ammattilaisille: Peli iskunkestävä suojalaukku on täysin vesi- ja pölytiivis (IP67, MIL-testattu). Laukun elinkaari voi olla jopa ihmisen eliniän mittainen.​ Työkaluille suunnitellut kuljetuslaukut ovat saatavissa useassa eri koossa ja eri kokoonpanoilla.​

Aselaukut

Peli-aselaukut ovat erittäin kestäviä, kevyitä kovakuorisia suojalaukkuja suojaamaan arvokkaita kiväärejä, käsiaseita ja ammuksiasi kaikenlaisilta onnettomuuksilta - jokapäiväisiä kolhuja aina taktisten operaatioiden vaatimiin tarpeisiin. Peli aselaukut ovat upotusvesitiiviitä ja ne kelluvat joten kallista asetta ei menetetä jos laukku pääse putoamaan veteen. Ulkokuori on valmistettu iskunkestävästä polypropeenikomposiittihartsista.

Latauslaukut kannettaville, Ipad & tableteille

Meillä on laaja valikoima kuljetuslaukkuja, joilla voidaan ladata ja kuljettaa useita tabletteja, esim. Apple iPad, helposti ja tehokkaasti. Kuljetuslaukku on loistava all-in-one-ratkaisu. Tablet kuljetuslaukkujen lisäksi pystymme tarjoamaan kuljetus ja latausratkaisun melkein mille tahansa USB: llä ladattavalle laitteelle. Tabletin elinikä on usein lyhyempi mutta kuljetuslaukkujen elinikä voi olla jopa kymmeniä vuosia. Sisusta pystytään helposti muokkaamaan tarpeeseen sopivaksi.

Tabletti & Läppärilaukut​

Laitteen koosta tai muodosta riippumatta valikoimastamme löytyy monenlaisia ratkaisuja tableteille ja kannettaville tietokoneille. Valikoima sisältää useita vaihtoehtoja pienistä vedenpitävistä kuljetuslaukuista aina suurikokoisiin pyörillä varustettuihin vaihtoehtoihin kuljetuksen helpottamiseksi ja laitteen turvaamiseksi.

Kameralaukut​

Kaikki Peli kuljetuslaukut kuuluvat Pelin legendaarisen elinikäisen takuun piiriin, joka tarkoittaa, että osat korjataan tai vaihdetaan, mikäli laukku hajoaa käytössä. Kameralaukkujen tuotesarjassa löytyy vaihtoehtoja- aina kompaktikamerasta suuriin valokuvausjärjestelmiin.

MAC-laukut

Löydä paras suojakotelo iMac 21 "ja 27" tai MAC Pro:lle. Kevyt, rikkoutumaton ja vesitiivis suojalaukku, jonka sisustus on kustomoitu valmiiksi.

EMS Medical Laukut​

Peli 1500EMS –laukku sisältää tilanjakajan ja kansijärjestäjän. Se on rikkoutumaton, vesi-, pöly- ja ilmatiivis, kemikaaleja ja korroosiota kestävä kova suojalaukku, jota käytetään ensiapu ja medical tarvikkeiden ja laitteiden kuljettamiseen.

 
Ylös