Chat with us, powered by LiveChat

Thermodyne Kuljetulaatikot

Thermodyne Containers
 
Termodyne-kuljetuslaatikot​

Valittavana yli 400 standardi kokoa ​

Kaikki Thermodyne Containers -valikoimamme kuljetuslaatikot on valmistettu iskunkestävästä polyeteenistä (PE-HD) ja kestävät myös äärimmäistä fyysistä rasitusta ja kemikaalien vaikutusta. Ulkopinta säillyy myös äärimmäisissä olosuhteissa ja täyttävät jopa tiukimmatkin toimialakohtaiset standardit. Thermodynen kuljetuslaatikot ovat erityisen monipuolisia. Vakiovalikoiman lisäksi ne voidaan mitoittaa melkein mihin tahansa kokoon ja ne soveltuvat suurenkin määrän tavaroiden kuljettamiseen ja varastointiin. Versiosta riippuen kuljetuslaatikkomme täyttävät myös erityiset siviili- ja viranomais standardit kuten ilmailuteollisuuden ATA 300 (luokka I), jonka mukaan kontin on oltava toimiva myös 280 pudotustestin jälkeen.

Miten voimme auttaa?​

Etsitkö optimaalista kuljetusratkaisua tuotteillesi? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous​!

TARJOUSPYYNTÖ
 

Valittavana yli 400
eri vakiokoon kuljetuslaukkua​

Valittavana yli 400 eri vakiokoon kuljetuslaukkua​ Tuotevalikoimamme sisältää yli 400 erilaista vakiokoon kuljetuslaukkua 200 mm - 2 000 mm. Vakiomallien pohjalta/lisäksi voidaan pidentää minkä tahansa kuljetuslaatikon pituutta tai lisätä korkeutta tarvittavalla tavalla. Tarjoamme kattavan valikoiman, joka mahdollistaa lukuisia ratkaisuja. Ota yhteyttä lisätietoja varten. ​

Over 400 standard sizes
 
 
 

Kokemus, Taidot Ja teknologia takaavat Laadukkaan Lopputuloksen
 

Thermodyne
IP54 rated case line

Thermodyne offers its transportation boxes in nine colours as standard. Upon request, you can obtain our transportation boxes in any colour. As a result, the transportation boxes can be adapted to the branding of your company and designed to be virtually unmistakable.

 
 
 
Ylös