Kuljetuslaukkujen ja pakkauksien kustomoidut sisäosat 3D-suunnittelu​ Slide
SOLUMUOVI-INSERTIT

Ylivoimainen suoja ja
kustomoitu sopivuus

Kustomoidut solumuovipehmusteet pitävät laitteet paikoillaan laukun sisällä kuljetuksen aikana. Laitteet eivät pääse liikkumaan eikä naarmuuntumaan. Laitteet tuetaan pehmusteella kaikista suunnista riippumatta laitteen muodosta. Jokainen pehmuste suunnitellaan 3D-ohjelman avulla tuotteelle ja haluttuun kuljetuslaukkuun sopivaksi. Haluamme varmistaa, että suunnitteluprosessi on mahdollisimman joustava asiakkaillemme. Kun suunnitelma on hyväksytty, solumuovi leikataan sopivaan muotoon tietokoneohjatussa CNC-laitteessa..

LISÄTIETOJA

KUSTOMOIDUT SOLUMUOVI-INSERTIT

Yksilölliset solumuovipehmusteet ​ ​
mittatilauksena

Tuotevalikoimamme sisältää laajan valikoiman teknisiä solumuovivaihtoehtoja. Yhdessä eri materiaalien ja koneistustekniikoiden avulla voimme toteuttaa monenlaisia vaatimuksia; arkkeja, profiileja, kohokuvioita, leikattuja kulmia ja CNC-jyrsintää. Pystymme tarjoamaan kokonaisratkaisun sisältäen laajan valikoiman eri materiaaleja ja teknologiaa, jotka tuovat kustomointiin joustavuutta ja kustannustehokkuutta. Tarjoamme nopean palvelun automaation avulla. Tarpeen vaatiessa kokoamme ja viimeistelemme tuotteet myös käsityönä.

LISÄTIETOJA

SOLUMUOVILEVYJÄ

Solumuovilevyjä mittojen
mukaan leikattuna

Plastazote® on tunnettu ainutlaatuisista ominaisuuksistaan. Plastazote on cross-linked umpisolupolyeteeni (XLPE), joka ei sisällä kemikaaleja tai muita myrkkyjä. Se on hajuton ja sen tiheys sekä kennorakenne ovat tasaisia. Plastazote solumuovimateriaali on kevyttä ja se kestää hyvin lämpötilavaihteluita, kemikaaleja, kulutusta, kovia iskuja sekä UV-valoa. Ylivoimaisen kimmoisuuden, korkean tiheyden ja kestävyys ominaisuuksien ansiosta Plastazote on markkinoiden monikäyttöisin umpisolumateriaali. Plastazotea käytetään esimerkiksi uimakellukkeissa, jumppamatoissa, iskutyynyissä, erilaisissa pakkauksissa, öljypuomina, palonestossa, EMC-suojauksena, sekä putki-, lämpö- ja äänieristeenä. Plastazote® levyjä on saatavilla eri kokoja ja paksuuksia sekä eri väri ja tiheys vaihtoehtoina. Nopea toimitus myös suurille määrille. Tuotevalikoimamme sisältää myös muita solumuovivaihtoehtoja, kysyy lisää myyntipalvelustamme.

LISÄTIETOJA

Kokemus, Taidot Ja teknologia takaavat Laadukkaan Lopputuloksen
 

Solumuovipehmusteet

Polyeteeni (PE) on umpisolupehmuste, jota käytetään usein silloin kun solumuoville vaaditaan enemmän jäykkyyttä. Umpisolu luo myös erinomaiset värähtely- ja iskunvaimennusominaisuudet antaen täydellisen suojan kuljetettavalle tai säilytettävälle laitteelle tai muulle esineelle. Hyvän suojan lisäksi umpisolu ei ime itseensä vettä ja hylkii likaa, siksi se on myös säänkestävä. Korkealaatuinen umpisolumateriaali palauttaa solukennot nopeasti takaisin muotoonsa.

Foam inserts
 

LISÄTIETOJA

 
 
Ylös