Chat with us, powered by LiveChat

136 products

136 products

Kuljetuslaukuista yleisesti

EXTREME IP67 Kuljetuslaukut

EXTREME IP67 vedenpitävät Kuljetuslaukut ovat kestäviä, monipuolisia ja tarjoavat erinomaisen turvan laitteille myös äärimmäisissä olosuhteissa. Extreme Kuljetuslaukut ovat kustannustehokas vaihtoehto esimerkiksi Peli- tuotteille. Ne tarjoavat iskunkestävän suojan kaikenlaisille herkille ja kalliille laitteille. Saatavana on eri kokoja, mukaan lukien pyörälliset vaihtoehdot. Extreme kuljetuslaukut sopivat lukemattomiin erilaisiin käyttöympäristöihin ja monille eri toimialoille.

Alumiinilaukut ja -laatikot

Valikoimistamme löytyy laaja valikoima alumiinilaukkuja, salkkuja ja laatikoita kuljetukseen, säilytykseen ja esittelyyn. Lisäksi valmistamme kustomoituja alumiinilaukkuja, jotka on suunniteltu ja rakennettu vaatimuksien mukaan tuotteen ympärille.

Zarges

Zarges alumiinilaatikot antavat täydellisen suojan myös äärimmäisissä olosuhteissa, kun painolla on väliä. Monia kokovaihtoehtoja pienistä suuriin vaihtoehtoihin erilaisilla lisäosilla.

Flightcases Pro

Flight Case Pro -sarja tarjoaa täydellisen suojan kaikille laitteille. Nimensä mukaisesti Pro-sarja on valmistettu parhaimmista ja kestävimmistä materiaaleista; ne on tehty kestämään erittäin kovaa rasitusta ja jatkuvaa ammattikäyttöä. Pro-sarjaa käytetään laajasti monilla eri toimialoilla ja kaikenlaisissa tarkoituksissa.

EVA Cases

Shell-Case Hybrid -sarja on erinomaisen suojan tarjoava, kevyt ja tyylikäs kanto/säilytyslaukkusarja. Standardi koot löytyvät nopeallakin toimituksella. Standardi koon Shell-Case voidaan myös kustomoida tarpeita vastaavaksi brändäyksellä tai solumuovipehmusteella.

W.A.G Muovilaatikot

Tuotevalikoimamme sisältää laajan valikoiman W.AG muovilaatikoita. Twist Range ja Tekno -sarja ovat edullisia ja suosittuja säilytysratkaisuja.

Ylös