Chat with us, powered by LiveChat

1 products

1 products

Laukkujen brändäys

& Grafiikat

Laukkujen brändäys & grafiikat Imago ja mielikuva ovat kaikki kaikessa. Ne heijastavat tuotemerkkiä, sen arvoja, sekä puhuvat tuotteen ja brändin puolesta. Ne ovat usein viimeinen silaus päämärän saavuttamiseksi. Teknologian ja osaamisemme avulla voimme toteuttaa erilaisia brändäyksiä kuljetuslaukun tai laatikon sisä- tai ulkopuolelle. Pelkästään jo logo tai väri voivat viestiä tuotteiden tai palvelujen ainutlaatuisuudesta ja lisätä näkyvyyttä sekä mahdollisuuksia menestyä.

PYYDÄ TARJOUS
Branded Flightcases
 
 
Brändäys TAI MARKKINOINTI
Sekä kotelon sisällä että ulkopuolella
Oops...
Slider with alias fligt cases not found.
Kustomoidut kuljetuslaukut

Valmistamme ratkaisun täsmälleen tarpeisiisi sopivaksi

Kustomoidut kuljetuslaukut

Suunnittelemme ja valmistamme korkealaatuiset, suojaavat kuljetuslaukku- ja laatikko ratkaisut, joita käytetään välttämättömien laitteiden kuljettamiseen, käyttämiseen ja varastointiin erilaisissa käyttöympäristöissä .

Materiaaleina käytämme vain kaikkein laadukkaimpia materiaaleja, kuten koivuvaneri, muovi ja komposiitti.

Uusi

IP-Case Kuljetuslaukku – kustomoitu ja vesitiivis

Uusi IP-laukkusarjamme on suunniteltu ja IP-54 liokituksen mukaisesti anodisoidusta alumiinista ja PP-paneeleista. Niissä on ainutlaatuinen muotoilu, joka varmistaa arvokkaiden instrumenttien ja herkkien laitteiden maksimaalisen suojan varastoinnin ja kuljetuksen aikana. Solumuovi sisusta varmistaa sisällön pitämisen paikoillaan ja estää vaurioita kuljetuksen aikana./p> IP- kuljetuslaukut ovat erinomainen vaihtoehto standardi kokoisille tuotteille koska siinä yhdistyy sekä kestävyys sekä tarvittava mitoitus.

KUSTOMOIDUT FLIGHTCASE-KULJETUSLAATIKOT

Paras suojaustaso mittojen
mukaan valmistettuna

Flightcase kuljetuslaatikoita käytetään monenlaisten laitteiden kuljetukseen, käyttöön, suojaukseen ja varastointiin. Korkean suorituskyvyn omaavat kuljetuslaatikot tarjoavat täydellisen kustomoidun ja ammattimaisen suojan laitteillesi. Käytämme suunnittelussa ja valmistuksessa parhaita materiaaleja ja huipputekniikka, jotka mahdollistavat kustomoinnin tarpeidesi mukaan. Mikäli kuljetat ja työskentelet laitteidesi kanssa päivittäin, teleskooppikahva ja pyörät ovat tärkeitä. Mikäli laitteesi ovat suurimmaksi osaksi paikoillaan tai varastoituna, pinottava runkoratkaisu voi taas olla parempi vaihtoehto. Vaikka tarpeet voivat olla hyvin erilaisia, meiltä löytyy oikea ratkaisu. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

LISÄTIETOJA

 

Uusi IP-kuljetuslaukkusarja
IP54 standardin kuljetuslaukut

Uusi IP-kuljetuslaukku valmistetaan mittojen mukaan, IP-54 (vesi-ja pölytiivis) luokituksen mukaisesti anodisoidusta alumiinista ja PP-paneeleista. Niissä on ainutlaatuinen muotoilu, joka varmistaa arvokkaiden instrumenttien ja herkkien laitteiden maksimaalisen suojan varastoinnin, kuljetuksen ja käytön aikana. Solumuovisisusta varmistaa sisällön pysymisen paikoillaan ja estää vaurioita kuljetuksen aikana. IP-kuljetuslaukut ovat erinomainen vaihtoehto standardi kokoisille tuotteille koska siinä yhdistyvät sekä kestävyys sekä tarvittava mitoitus.

Custom Made IP Rated Cases
 

LISÄTIETOJA

 
 
ALUMIINISALKUT

Kustomoidut salkut Mittojen mukaan valmistettu

Kustomoidut alumiinisalkut valmistetaan asiakkaan mittojen mukaan ja ne sopivat erinomaisesti esim. tuote-esittelyyn. Saatavissa on useita eri kansiväri vaihtoehtoja ja ne voidaan brändätä asiakaskohtaisesti sekä ulkoa että sisältä.

LISÄTIETOJA

Ylös