Chat with us, powered by LiveChat

Kustomoidut solumuovipehmusteet ​ Mittojen mukaan suunniteltu ja valmistettu insertti Kustomoidut kuljetuslaukkuinsertit 3D- suunnittelupalvelu​ Tuote-esittelyyn​ Monikerroksinen ratkaisu CNC-Solumuovikoneistukset​ Ei minimimäärää​ Korkea laatu​ Ammattimainen valmistustapa


Kustomoidut solumuovi-insertit
Kustomoidut solumuovi-insertit on suunniteltu ja tehty mittojen mukaan sopiviksi. Olemme asiantuntijoita solumuovin suunnittelussa ja valmistuksessa kaikentyyppisille laitteille.​ Solumuovipehmuste pitää varusteet järjestyksessä ja suojassa kuljetuksen aikana. Ei kolhuja, ei naarmuja. Kaikki pinnat saavat maksimaalisen tuen riippumatta siitä, minkä muotoisia tai koisia laitteet ovat. Suunnittelemme solumuovipehmusteet aina 3D-muodossa.

Suunnittelutiimimme mahdollistaa joustavan suunnitteluprosessin aina prototyypeistä tuotantoon. Tarjoamme laadukkaimman mahdollisen tuotannon, valmistusmenetelmät sekä materiaalit pitäen silti kustannukset alhaisina. Olemme asiantuntijoita solumuovin prosessoinnissa kaikentyyppisille laitteille, joita tarvitaan suojaamiseen, esittelyyn tai pakkaamiseen. Pystymme toimittamaan nopeasti pieniä ja suuria sarjoja. Voimme tarvittaessa viimeistellä solumuovit manuaalisesti. Solumuovi-insertit leikataan CNC-koneella asiakkaan oman tai meillä suunnitellun tiedoston mukaan. Tuotantomme useat CNC-koneet mahdollistavat suurtenkin tuotantosarjojen nopean valmistuksen.

Solumuovi-Insertit​

Kestävä ja kustomoitu suoja tuotteille ​

Kustomoitu solumuovi pitää varusteesi suojassa ja paikoillaan kuljetuksen aikana. Ei kolhuja, ei naarmuja. Kaikki pinnat saavat maksimaalisen tuen riippumatta siitä, minkä muotoisia tai kokoisia laitteet ovat. Solumuovipehmusteet suunnitellaan aina 3D-muodossa.

Kokemus, Taidot Ja teknologia takaavat Laadukkaan Lopputuloksen
 

Custom Foam Solutions

 
Kaksiosainen Insertti​
Pelicase kustomoidulla insertillä
Esittelylaukku​
Demosalkku jossa on kaksi eri osiota
Extreme kuljetuslaukku​
Eri käyttöön sopivat solumuovipehmusteet
 

Valmistamme pehmusteet tarkasti vaatimusten mukaan

Pystymme tarjoamaan kokonaisratkaisun sisältäen laajan valikoiman eri materiaaleja ja teknologiaa, jotka tuovat kustomointiin joustavuutta ja kustannustehokkuutta. Tarjoamme nopean palvelun automaation avulla. Pystymme myös tarpeen vaatiessa kokoamaan ja viimeistelemään tuotteet täysin käsityönä.​

You Custom Foam interior
 
 
 

FOAM INTERIOR 3D DESIGN
Ylös