Chat with us, powered by LiveChat

Myynti yritysasiakkaille – B2B

Avaa yritysasiakastili

Myynti B2B yritysasiakkaille

Suomen Kuljetuslaukku (Nordic Cases Oy) myy ja valmistaa tuotteita ja tuoteratkaisuja pienille ja suurille yrityksille sekä muille yhteisöille ja viranomaisasiakkaille. Erikoisosaamistamme ovat kaikki kuljetukseen ja säilytykseen tarkoitetut tuotteet ja tuoteratkaisut. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja tuotteista tai palveluistamme.

Yritysasiakkaat voivat maksaa tuotteet laskulla verkkokaupan kautta tai lähettämällä tilauksen sähköpostilla info@kuljetuslaukku.fi. Verkkokaupasta ostaessa, lisätkää viitteenne tai ostotilausnumeronne tilauksen yhteydessä.

Yli 100 euron verkkokauppatilaukset toimitetaan perille ilman toimitus- tai käsittelykuluja.

B2B asiakastilin luominen

Verkkokaupasta voi ostaa tuotteita vierailijana tai tiliasiakkaana. Asiakastilin kautta voi seurata lähetystä, tarkastella edellisiä tilauksia tai laskuja. Asiakastilin avauksen yhteydessä lähetetään käyttäjätunnus ja salasana. Vierailijana ostaessa tilausvahvistus ja lähetyksen seurantatiedot lähetetään sähköpostilla.

Viranomaiset ja julkishallinnon asiakkaat

Asiakkainamme on useat eri viranomaisorganisaatiot sekä yhteisöt. Olemme rekisteröitynyt tavarantoimittaja moniin eri julkishallinnon organisaatioihin. Ota yhteyttä myyntipalveluumme, kun haluatte lisätietoja tai tarjouksen. info@kuljetuslaukku.fi.

Viranomais ja julkishallinnon asiakkaisiin sovellamme samoja tilaus- ja toimitusehtoja kuin B2B kaupassa.

Olemme asiantuntijoita monenlaisissa kuljetuslaukku- ja solumuoviratkaisuissa. Keskustelemme mielellämme erilaisista ratkaisuista ja autamme oikeiden tuotteiden valinnassa. Ota yhteyttä myyjäämme puhelimitse tai sähköpostitse, jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja. Jos haluat ostaa ostotilausnumerolla, voit joko soittaa, lähettää tilauksen tai tehdä ostoksia verkkosivustomme kautta ja ilmoittaa PO-numerosi tilauksen yhteydessä.

Luo tili ja osta tuotteita verkkokaupasta

Mikäli sinulla on kysyttävää tilaamisesta tai tiliasiakkuudesta, autamme mielellämme. Tiliasiakkaana voit myös saada erilaisia hintaetuja ja voit tarkastella aikaisempia tilauksia tai laskuja.

Ostaminen ja maksaminen on aina turvallista suomalaisen maksuintegraatio Paytrailin kautta, joka tarjoaa kaikki kattavat maksuvaihtoehdot. Halutessasi voit valita myös Paypal maksuvaihtoehdon tai tilata laskulla.

Ylös