Chat with us, powered by LiveChat

Kustomoitava EVA-laukku

LAUKUT

Kevyet ja kestävät Eva- laukut suunnitellaan ja valmistetaan ainutlaatuisilla menetelmillä. Suojaus yhdistettynä käyttävyyteen ja brändäykseen tekevät niistä erinomaisen vaihtoehdon moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin

EVA LAUKUT

Kustomoidut Laukut

Shell-Case on luotettava partnerimme, jonka kanssa yhdistämme luovuuden, asiantuntemuksen ja kokemuksen sekä uusimmat valmistustekniikat, ainutlaatuiset materiaalit ja tinkimättömän laadunvalvonnan. Kaikki nämä yhdessä mahdollistavat erilaiset asiakaskohtaiset ratkaisut, jotka tarjoavat todellista arvoa asiakkaillemme. Etsitkö optimaalista kuljetusratkaisua tuotteille?

OTA YHTEYTTÄ

KANTOLAUKUT

Teknisten tekstiilituotteiden tuotekehitys ja valmistus.

EVA-laukut voidaan kustomoida erilaisilla sisäosilla kuten solumuovilla, lämpömuovatulla lokerikolla tai verkkotaskujärjestäjällä sekä erilaisilla brändäyksillä.

foam-inserts-slide Experience, skills, and technology cases and packaging to provide single-source service for quality Denmark / Sweden / Finland / Austria / Germany
HYBRID 300 SARJA

Standardikoot
Saatavilla varastotuotteena

Shell-Case Hybrid -sarja on erinomaisen suojan tarjoava, kevyt ja tyylikäs kanto/säilytyslaukkusarja. Standardi koot löytyvät nopeallakin toimituksella. Standardi koon Shell-Case voidaan myös kustomoida tarpeita vastaavaksi brändäyksellä tai solumuovipehmusteella.

LISÄTIETOJA

Ylös