Laukkujen brändäys

& Grafiikat

Imago ja mielikuva ovat kaikki kaikessa. Ne heijastavat tuotemerkkiä, sen arvoja, sekä puhuvat tuotteen ja brändin puolesta. Ne ovat usein viimeinen silaus päämärän saavuttamiseksi. Teknologian ja osaamisemme avulla voimme toteuttaa erilaisia brändäyksiä kuljetuslaukun tai laatikon sisä- tai ulkopuolelle. Pelkästään jo logo tai väri voivat viestiä tuotteiden tai palvelujen ainutlaatuisuudesta ja lisätä näkyvyyttä sekä mahdollisuuksia menestyä.

LISÄTIETOJA
Branded Flightcases
 
 
Brändäys TAI MARKKINOINTI
Sekä kotelon sisällä että ulkopuolella
Kustomoidut kuljetuslaukut

Valmistettu vaatimusten mukaisesti

Valmistettu vaatimusten mukaisesti

PYYDÄ TARJOUS

foam-inserts-slide Experience, skills, and technology cases and packaging to provide single-source service for quality Denmark / Sweden / Finland / Austria / Germany
KUSTOMOIDUT FLIGHTCASE-KULJETUSLAATIKOT

Iskunkestävät ja kustomoidut kuljetuslaatikot

Kustomoitavia kuljetuslaatikoita käytetään monenlaisten laitteiden kuljetukseen, käyttöön ja varastointiin. Korkean suorituskyvyn omaavat kuljetuslaatikot tarjoavat täydellisen ammattimaisen suojan laitteillesi. Käytämme suunnittelussa ja valmistuksessa parhaita materiaaleja ja huipputekniikka, jotka mahdollistavat kustomoinnin tarpeidesi mukaan. Mikäli kuljetat ja työskentelet laitteidesi kanssa päivittäin, teleskooppikahva ja pyörät tärkeä ominaisuus. Mikäli laitteesi ovat suurimmaksi osaksi paikoillaan tai varastoituna, pinottava runkoratkaisu voi taas olla parempi vaihtoehto. Vaikka tarpeet voivat olla hyvin erilaisia, meiltä löytyy ratkaisu. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

PREMIUM KULJETUSLAATIKOT

Kustomoitavat kuljetuslaukut

Tarjoamme suunnittelu- ja valmistuspalvelun erittäin monipuolisille ja kestäville kuljetuslaukuille & kuljetuslaatikoille, joita käytetään monenlaisten laitteiden kuljetukseen, käyttöön ja varastointiin. Voimme tarjota erikoisratkaisuja, jotka täyttävät Mil-, ATA ja IP65-standardit tai jonkin muun alan erityisvaatimuksen. Asiantuntemuksemme kautta keskustelemme mielellämme materiaalivalinnoista, toimitusajoista ja hinnoista. Monipuolisella valikoimalla ja lukuisilla vaihtoehdoilla pyrimme vastaamaan eri toimialojen kasvaviin vaatimuksiin turvallisuuden, käytettävyyden, standardien, hintojen ja toimitusaikojen osalta. Voimme vastata täysin koko suunnittelusta aina toimitukseen saakka tai voitte olla itse mukana koko prosessin ajan.Kustomoidut kuljetuslaatikot

Kun jokin asia tai esine on suojaamisen arvoinen

Kokonaispalveluumme kuuluu kuljetuslaukkujen, sisäosien ja pakkauksien kustomointi, brändäys, suunnittelu, solumuovikoneistus, erikoiskoneistukset ja varaosat. Laajan verkostomme ja tietotaitomme ansiosta, pystymme tarjoamaan kokonaisratkaisun erilaisiin tarpeisiin eri toimialoille parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse tuntea alan termejä tai työvaiheita, kysy meiltä, me autamme. Kokemuksemme, verkostojen ja kumppanuuksiemme avulla saatavilla on aina alan parhaat tuotteet, materiaalit ja tuotantotavat, joista keskustelemme mielellämme.

Käytämme suunnittelussa ja rakentamisessa parhaita materiaaleja ja huipputekniikka, jotka mahdollistavat kustomoinnin tarpeidesi mukaan. Mikäli kuljetat ja työskentelet laitteidesi kanssa päivittäin, teleskooppikahva ja pyörät ovat tärkeä ominaisuus. Mikäli laitteesi ovat suurimmaksi osaksi paikoillaan tai varastoituna, pinottava runkoratkaisu voi taas olla parempi vaihtoehto. Vaikka tarpeet voivat olla hyvin erilaisia, meiltä löytyy ratkaisu!

 

Unique exclusive product packaging of larger items and equipment
 
 
 
 

Mitä me teemme?

 
Drawer Flight case
Siirrettävä Laatikosto
LIIKUTELTAVA VETOLAATIKOSTO MEDICAL TARVIKKEILLE
Flight case
Kuljetuslaatikko painaville tuotteille
KULJETUSLAATIKO PAINAVILLE TUOTEILLE, ERIKOISVAHVISTETTU
3-part Flight case
Kuljetuslaatikko 3-osainen
ESIMERKKI KULJETUSLAATIKOSTA JOKA VOIDAAN HELPOSTI AVATA MONESSA ERI OSASSA
Ylös