Chat with us, powered by LiveChat
IP-Rated rugged custom made cases
IP-Sarja

Uusi IP- hyväksytty kustomoitava kuljetuslaukkusarja

IP-sarja yhdistää kustomoidusti valmistetun kuljetuslaukun käytettävyyden iskunkestävän kuljetuslaukun kestävyyteen. IP-koteloiden ainutlaatuinen muotoilu ja kestävyys takaa arvokkaiden instrumenttien ja herkkien laitteiden maksimaalisen suojan varastoinnin ja kuljetuksen aikana. IP-sarjan tuotteet ovat erittäin kestäviä ja muokattavissa erilaisten tarpeiden ja vaatimusten mukaan.

Erilaiset sisäosat kuten solumuovit ja muut lisävarusteet sekä eri väriset paneelit ja brändäykset voidaan valmistaa tarpeen mukaan. Ota yhteyttä, kun etsit huippuluokan ammattilaatuista IP-luokitettua koteloa projektillesi. Suunnittelemme ja valmistamme erittäin suorituskykyisiä ja kestäviä kuljetusratkaisuja sekä viranomais- että kaupallisiin tarkoituksiin.

 

Kustomoitu
Solumuovipehmuste

Kustomoidut solumuovipehmusteet pitävät laitteet paikoillaan laukun sisällä kuljetuksen ajan. Laitteet eivät pääse liikkumaan, naarmuuntumaan tai rikkoontumaan. Laitteet tuetaan solumuovipehmusteella kaikista suunnista riippumatta laitteen tai muun esineen muodosta. Jokainen pehmuste suunnitellaan 3D-ohjelman avulla tuotteelle ja haluttuun kuljetuslaukkuun sopivaksi.

Custom Foam  for Flightcases
 

Lue lisää

 
 

Kokemus, Taidot Ja teknologia takaavat Laadukkaan Lopputuloksen
 

Uusi IP-kuljetuslaukut
IP54 standardin kuljetuslaukut

Uusi IP-kuljetuslaukku valmistetaan tarvittavien mittojen sekä IP-54 (vesi-ja pölytiivis) luokituksen mukaisesti. IP-kuljetuslaukuissa on ainutlaatuinen muotoilu ja kestävyys, joka varmistaa arvokkaiden tai herkkien laitteiden maksimaalisen suojan varastoinnin ja kuljetuksen aikana

 

Lue Lisää

 
 
Ylös