Chat with us, powered by LiveChat

CASE BRANDING 3D DESIGN

Laukkujen brändäys

& grafiikat

Imago ja mielikuva ovat kaikki kaikessa. Ne heijastavat tuotemerkkiä, sen arvoja, sekä puhuvat tuotteen ja brändin puolesta. Ne ovat usein viimeinen silaus päämärän saavuttamiseksi.

Teknologian ja osaamisemme avulla voimme toteuttaa erilaisia brändäyksiä pakkauksen sisään tai ulkopuolelle. Pelkästään jo logo tai väri voivat viestiä tuotteiden tai palvelujen ainutlaatuisuudesta ja lisätä näkyvyyttä sekä mahdollisuuksia menestyä.

PYYDÄ TARJOUS

Branded Flightcases
 
 
Brändäys TAI MARKKINOINTI
Sekä kotelon sisällä että ulkopuolella
Brändätyt Laukut & Pakkaukset

UUTUUS

Olipa kyseessä tuotepakkaus, huoltolaukku tai esittelysalkku, niin viestittävä mielikuva asiakkaalle on tärkeä huomioida. Kun on kyseessä investoinnista uuteen kuljetuslaukkuun, niin miksi et käyttäisi tilaisuutta samalla mainostaa tuotteitasi tai yritystäsi? Kokonaisratkaisu sisältää kuljetuslaukun, kustomoidun solumuovipehmusteen ja painatuksen/brändäyksen. Paras ratkaisu, parhaaseen mahdolliseen hintaan.

PYYDÄ TARJOUS

 
Brändätyt laukut

Oikea suunnittelu takaa tuotteellesi 100%:n huomion!

Brändätty tuote auttaa sinua ja yritystäsi esittelemään tuotteitasi järjestelmällisesti ja visuaalisesti. Kuva, logo tai teksti laukun kannessa kasvattaa brändisi näkyvyyttä ja tunnettavuutta.

Brändätyissä kuljetuslaatikoissa ja esittelysalkuissa on usein kustomoitu solumuovipehmuste, jossa jokaisella tuotteella on oma paikkansa ja jonka ansiosta annat asiakkaillesi parhaan visuaalisen ja ammattimaisen kokemuksen.

 

Älä tyydy pistesijoihin – tähtää mitaleille

Suunnittelemme ja valmistamme tuotepakkauksia, juuri haluamallanne tavalla, sekä ulko - että sisäpuolelta.

Products packaging
 
 
 

Kokemus, Taidot Ja teknologia takaavat Laadukkaan Lopputuloksen
 

Brändäyksellä toivottu mielikuva asiakkaalle

Suunnittelemme ja valmistamme parhaat kuljetuslaukut laitteiden varastointiin ja kuljetukseen, nyt myös räätälöidyllä visuaalisella ilmeellä. Brändättyihin laukkuihin saat yrityksen viestin, kuvan ja/tai tuotemerkin. Voimme valmistaa kuljetuslaukun juuri haluamallasi värillä ja visuaalisella ulkonäöllä.

Flightcase med Rockwool logo
 
 
 
 
Laukkujen bränditarrat

Hyvän ensivaikutelman tekemiseen on vain yksi mahdollisuus.....

Tarjoamme laajimman valikoiman laadukkaita kuljetuslaatikoita ja esittelylaukkuja, jotka voidaan kustomoida käyttötarkoitukseen sopiviksi, laukun ulkopuolelta ja sisäpuolelta. Logojen osalta valittavana on useita eri tekniikoita mm. silkkipainatus, kaiverrettu logo, laserkaiverrus ja tarrat. Meillä on oma tarratuotanto, suunnittelu ja siihen tarvittavat laitteet. Sopivia tarroja löytyy kaikkiin laukkumalleihin. Jos haluat brändätä kuljetuslaukkusi, ota yhteyttä tarjousta varten. Huom, tarroissa vähimmäisvalmistusmäärä on vain 1 kpl. Autamme mielellämme suunnittelussa, asennuksessa, asettelussa ja tulostustiedostossa jne.

Jos haluat brändätä kuljetuslaukkusi, ota yhteyttä tarjousta varten. Huom, tarroissa vähimmäisvalmistusmäärä on vain 1 kpl. Autamme mielellämme suunnittelussa, asennuksessa, asettelussa ja tulostustiedostossa jne.

Printet logo

Ylös